Stageplaatsen

Op zoek naar een stageplaats? Dan zijn er bij ons mogelijkheden als je een opleiding volgt in de sector Welzijn (SPW), Groen & Agrarisch (dierhouderij) of de combinatie Landbouw & Zorg. Maar ook voor een maatschappelijke stage zijn er mogelijkheden! Wij zijn een erkend stagebedrijf: via Calabris voor de zorg en Aequor voor de landbouw.

Er is elk schooljaar plaats voor 1 tot 3 stagiaires, van 1 dag (vaak op de woensdag) tot 3-4 dagen, (alleen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmorgen) en/of op afroep (maatschappelijke stages). Maximaal 1 stagiaire per dag. Er kunnen stagiaires geplaatst worden op de woensdag, donderdag en vrijdag; en op zaterdagmorgen. Ook gedurende vakantieperiodes. Afhankelijk van je leerdoelen kun je bij ons op verschillende werkterreinen ervaring op doen: Werken met en begeleiding geven aan mensen met een verstandelijke beperking op een zorgboerderij (dit is inclusief het werken met de dieren). Dierverzorging; alle aspecten die te maken hebben met een kleinschalige zeugenhouderij met biggenopfok. Ook zijn er 2 pony’s, een paard, kippen, cavia’s en een hond. Je wordt bij beide werkterreinen (zorg en landbouw) zoveel mogelijk betrokken.

We willen eerst altijd een kennismakingsgesprek. Neem dan je stage map en/of andere relevante documenten van school mee. Er moet een overeenkomst zijn met de school voordat je kunt beginnen. Je kunt bij ons niet intern. Wij zijn helaas met openbaar vervoer niet bereikbaar, dus je moet zelf voor vervoer zorgen.

Kom jij stage bij ons lopen?

Stuur je sollicitatiebrief!