Groepsarrangementen

Op afspraak en in overleg kunnen we voor groepen van (zorg)instellingen, verenigingen, jeugdclubs, scholen, familie-uitjes, etc., een kijk-, doe- en/of speelprogramma op maat aanbieden. Hierin staat de beleving, van jong tot oud, centraal. Afhankelijk van de groep kan de nadruk liggen op het educatieve karakter en eventueel in combinatie met een doe-activiteit, bijvoorbeeld voor groepen (school)kinderen. Voor anderen, zoals ouderen, of mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, kan de nadruk meer liggen op het voelen of juist alleen het kijken.

Mogelijke programmaonderdelen zijn:

  • Rondleiding over de boerderij

  • Een uitleg over de biologische varkenshouderij

  • Verhalen over het boerenleven van nu en vroeger

  • Liedjes zingen met Gerdy

  • Doe-activiteit rondom het thema landleven

Natuurlijk staat de koffie/thee altijd klaar. En… wij zorgen voor een gezellig en sfeervol samenzijn, zodat je je snel thuis zult voelen. De boerderij is rolstoeltoegankelijk. Er is een invalidentoilet aanwezigLees hiernaast over de verdere mogelijkheden en arrangementen.

Arrangementen

Een huifkartocht in rolstoeltoegankelijke en verwarmde huifkar rondom de Lemelerberg, in combinatie met een bezoek aan onze boerderij. Prijs voor de huifkar alleen op aanvraag.

een dagdeel snoezelen op de Imminkhoeve, een vakantiecentrum voor gehandicapten in Lemele, in combinatie met een bezoek aan onze boerderij.

Een bezoek aan onze boerderij “rondom koffietijd” (10 uur of 15.00 uur). Voor kleine groepjes en/of grote groepen met een kort programma (max 1 uur durende programma).

Voor groepen fietsers/wandelaars in combinatie met een in overleg op te stellen programma.

Het natuurlijk rolpad is een wandelpad voor rolstoelgebruikers in de omgeving van Lemele (ca 4.2 km). De start van het rolpad ligt naast onze boerderij.

Met zelf lunch meenemen of met pofferpannenkoeken gebakken op de boerderij.

Openingstijden

Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak! Op zaterdagmiddag en zon- en feestdagen zijn we gesloten.

Kosten

De kosten voor een bezoek aan de boerderij zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de activiteit(en) en de duur van het totale programma. De prijzen variëren van € 5,00 tot € 7,50 PP (inclusief één koffie, thee of limonade) voor een programma van max 2 uur. Extra (alleen op bestelling, minimaal 1 dag voor het bezoek, en in combinatie met 1 of enkele programmaonderdelen):

Pofferpannenkoeken € 3,50 PP (bij minimaal 10 personen)

Krentewegge € 1,50 PP (bij minimaal 10 personen)

Kom langs!