Bezoekers

Bij een bezoek aan onze boerderij staat de beleving centraal, van jong tot oud! Je kunt er kijken en zien hoe landbouwhuisdieren, zoals varkens, vandaag de dag verzorgd en gehouden worden. Vanuit de ontvangstruimte kan je door een raam kijken naar de kraamafdeling. Hier worden de biggetjes geboren. Soms maak je een geboorte mee tijdens een bezoek. En er worden rondleidingen gegeven door de stal. Beleven doe je ook door voelen. Bij ons mag je jonge biggetjes vasthouden, aaien en knuffelen. Dit maakt een warmte binnen in je los. Er zijn ook andere boerderijdieren, zoals een pony, konijn en kippen. Die mag je ook aanraken en aaien. En dan beleef je ook door ruiken… Natuurlijk zijn er bij ons echte boerderijgeuren!

De boerderij heeft naast de ontvangstruimte ook nog twee grote activiteitenruimtes. En natuurlijk is er rondom de boerderij ook van alles te beleven. Er is een terras, enkele speelattributen en een bos.

Ben je op bezoek in Salland of in het Overijsselse Vechtdal? In de zomermaanden organiseren we voor vakantiegasten een kijk- en doe-programma. Leuk voor zowel ouders, opa’s en oma’s en kinderen! Ook voor andere belangstellenden is er op afspraak het hele jaar door de mogelijkheid om het bedrijf te bezoeken. Ga naar de pagina ‘Uitje voor jong en oud’ voor meer informatie.

Zoek je een leuke dag(deel)invulling voor een groep van school, een (zorg) instelling, vereniging, jeugd- of buurtclub, of voor een familie- of bedrijfsuitje? Lees hier dan meer over op de pagina ‘Groepen’.

Op de boerderij je kinderfeestje houden? Dat kan bij ons! Je kunt er iets leren over boerderijdieren, biggetjes vasthouden en knuffelen, en in overleg zijn er andere activiteiten mogelijk! Lees er meer over op de pagina ‘Kinderpartijtje’.

Neem contact op!

Integer nec tincidunt nunc, at fermentum erat. Praesent viverra felis a diam facilisis, at feugiat erat ultrices. Donec pulvinar quam id nisi tincidunt, vitae venenatis felis malesuada. Ut velit sem, ornare id odio non, sollicitudin aliquam tellus. Etiam gravida enim eget mauris pretium mollis. Donec egestas tellus ac dolor maximus ullamcorper.

Contact opnemen